Slika stranice korisni saveti panonija so
24.07.2017

Slana kupka za bolne i otečene noge

Kada se loša cirkulacija ukombinuje sa dugim sednjem na poslu ili visokim potpeticama i na sve to dodaju visoke temperature, rezultat je neprijatan osećaj težine u nogama i bolna napetost u listovima. Evo kako ćete rešiti taj problem.

Saznaj više
17.07.2017

Kako da ublažite zubobolju?

Stomatolozi su ubedljivo prvi na top listi lekara za izbegavanje. Da li je ista situacija i kod vas? Bol koji potiče od zuba može biti vrlo neprijatan i nepodnošljiv.

Saznaj više
10.07.2017

Brinite o koži lica i u najvrelijim danima

Visoke temperature uzrokuju znojenje, a teška šminka u ovom periodu posebno šteti koži vašeg lica. Bez obzira da li imate bubuljice i ne znate kako da ih se rešite ili jednostavno želite da očistite lice, jedan potpuno prirodan sastojak vam može pomoći. Možete li da pogodite koji? Mala pomoć. Sigurno ga imate u kuhinji.

Saznaj više
03.07.2017

Šta da radite kada vas ubode pčela?

Ovaj deo godine, osim lepog vremena, donosi i povećan rizik od uboda različitih insekata. Bez obzira gde ste krenuli, na more, planinu ili na izlet u prirodu, može vam se desiti da vas ubode pčela, osa ili stršljen. Nimalo prijatno iskustvo.

Saznaj više
30.05.2017

Očistite peglu u 3 laka koraka

Prošle nedelje ste se baš zamislili tokom peglanja i uništili jednu od svojih omiljenih košulja. Peglanje je ponovo na spisku dnevnih obaveza, ali je pegla postala lepljiva. Šta sad? Potrebna su vam dva sastojka koja sigurno imate u kuhinji. Možete li da pretpostavite koja? Morska so i sirće.

Saznaj više
26.04.2017

Kako da se rešite dosadne trave na stazi?

Sunčani dani su odlični za uživanje u kafi na terasi ili u dvorištu. Nakon zime, u dvorištu uvek ima dosta posla. Prvi zadatak je košenje i sređivanje trave. Nije teško pokositi travnjak, ali šta raditi sa dosadnom travom koja uvek nekako nađe put između kockica na vašoj stazi?

Saznaj više